X

Een vraag?
Bel ons:
03/776.53.91

Home > Verzekeringen > Particulieren > Mijn gezin > DELA Uitvaartsverzekering

DELA Uitvaartverzekering


U bent onvergetelijk...
Maar niet onsterfelijk!


De meeste mensen denken dat een uitvaartverzekering duur en/of onnuttig is. Geheel onterecht. Een DELA uitvaartverzekering zorgt er namelijk voor dat de kosten met betrekking tot een uitvaart betaald worden door de verzekeraar. Afhankelijk van de polis die u kiest, kunnen er tevens een aantal andere diensten gegarandeerd worden zoals persoonlijke bijstand door een nazorgconsulent en repatriëring. Bovendien is het overlijden van een geliefde sowieso al een zware emotionele klap voor de achterblijvers. Met onze uitvaartverzekering bespaart u hen alleszins de financiële last.

Veel mensen denken ook dat een uitvaartverzekering slechts voor oude mensen is. Eveneens geheel onterecht. Want spijtig genoeg staat er geen leeftijd op overlijden.

Offerte aanvragen Contacteer onsIn dit onderwerp:

 • 1. Uw voordelen


  • Niet duur: "Een uitvaartverzekering kost veel geld!". Dit is niet waar. Afhankelijk van de leeftijd waarop je start, betaal je zelfs minder aan premies dan het kapitaal dat je opbouwt. Dus hoe vroeger je start, hoe goedkoper.

  • Persoonlijke nazorgconsulent: indien u kiest voor een polis met deze optie wordt al het lastige papierwerk geregeld door een nazorgconsulent. Belangrijk om weten is dat deze laatste alles regelt in overleg met de nabestaanden en met respect voor de wensen van de overledene indien die kenbaar werden gemaakt.

  • Niets moet: veel mensen denken dat de verzekerde zijn uitvaart op voorhand moèt vastleggen. De keuze tussen begrafenis of crematie, keuze van de bloemen, kist, muziek,... mag je uiteraard op voorhand vastleggen, maar is niet verplicht.

  • Niet levenslang betalen: je bent uiteraard niet verplicht om een heel leven lang te betalen. Je kiest zelfs tot wanneer je premies wenst te betalen.

  • Resterend bedrag voor de nabestaanden: stel dat je tegen het einde van je contractperiode een kapitaal hebt opgebouwd van 6 000 EUR. Na het overlijden blijkt dat de uitvaart slechts 5 000 EUR kostte. Het resterend bedrag van 1 000 EUR gaat uiteraard niet verloren, maar keert terug naar de nabestaanden.

  • Ongeacht het tijdstip van overlijden en het reeds tot dan gespaarde kapitaal, u bent steeds verzekerd voor het volledige bedrag. Stel dat een persoon slechts na één jaar bijdrage komt te overlijden, heeft hij toch recht op het volledig bedrag waarvoor hij zich verzekerde.

  • Geen verloren geld: een uitvaartverzekering is op zijn minst geen verloren geld. Het is namelijk de enige verzekering die u ZEKER zal nodig hebben.