X

Een vraag?
Bel ons:
03/776.53.91

Home > Verzekeringen > Particulieren > Mijn gezin > (Tijdelijke) Overlijdensverzekering

(Tijdelijke) Overlijdensverzekering

Bent u de enige kostwinner en hebt u nog studerende kinderen? Of loopt er een krediet dat een zware last legt op uw gezin?

Bescherm dan uw nabestaanden bij uw vroegtijdig overlijden door een tijdelijke Overlijdensverzekering. Zo bent u zeker dat uw kinderen hun studies kunnen afmaken of dat het krediet verder kan afgelost worden indien u komt te overlijden.Offerte aanvragen Contacteer ons AXA / SchuldsaldoverzekeringIn dit onderwerp:

 • 1. Een standaard overlijdensdekking


  Wist u dat één op drie overlijdens plaatsvindt voor de leeftijd van 70 jaar?
  Uw gezin wordt dan geconfronteerd met onvoorziene financiële uitgaven: inkomstenverlies, te betalen facturen, successierechten...

  Met de standaard overlijdensverzekering beschermt u uw gezin met een gewaarborgd kapitaal, ongeacht wanneer u overlijdt. Het gewaarborgd kapitaal bepaalt u zelf, en is meestal niet beperkt tot een maximum bedrag. Uiteraard zal de premie afhangen van het te verzekeren bedrag.


  Uw voordelen:
  • een vast gewaarborgd kapitaal
  • een contract op maat
 • 2. Een tijdelijke overlijdensverzekering (voor een korte, beperkte periode)


  Met de tijdelijke overlijdensverzekering beschermt u uw gezin met een gewaarborgd kapitaal. De hoogte van het kapitaal bepaalt u zelf, met meestal een maximum van 100.000 EUR.

  Bij een tijdelijke overlijdensverzekering is er meestal geen medische onderzoek vereist.

 • 3. Een schuldsaldoverzekering


  Bij aankoop van uw woning gaat u wellicht een hypothecaire lening aan. Zolang u (en eventueel de mede-ontlener / uw partner) leven, is er geen probleem. Echter, indien één van u beiden komt te overlijden, dient de lening nog steeds verder terugbetaald te worden. Bescherm dus uw gezin beschermen tegen de zware last van een woonkrediet!
  De schuldsaldoverzekering dekt tot 100% van het openstaande saldo als u iets overkomt.

  AXA / Schuldsaldoverzekering


  Uw voordelen:
  • bescherming bij overlijden
  • de bescherming begint vóór de ondertekening van de akte
  • flexibele premiebetaling
  • voordelige fiscaliteit en vast gewaarborgd kapitaal