X

Een vraag?
Bel ons:
03/776.53.91

Nieuwsbrieven

Archief nieuwsbrieven
10 okt. 2016

Veilig rijden bij slecht weer: onze tips

Regen, ijzel, mist… Winterweer is niet alleen deprimerend, het is ook gevaarlijk op de weg! Lees onze tips en ga veilig de baan op bij slecht weer.
Pas uw rijstijl reeds aan in het najaar!

Lees verder

 

01 sept. 2016

Kost een kind echt een huis?

Dat kinderen een financiële druk leggen op de schouders van de ouders, is echt wel een waarheid als een koe. Ook als het gaat om studiekosten. Vandaar waarschijnlijk het cliché ‘een kind kost een huis’. Maar wat zijn nu de juiste cijfers?

Lees verder

 

24 aug. 2016

Laat niet in uw kaarten kijken!

Internetbankieren is en blijft veilig. Maar u moet wel waakzaam blijven voor phishing. De laatste tijd krijgen meer en meer mensen een valse mail waarin wordt gevraagd om hun bankkaart op te sturen omdat ze zogezegd zou moeten worden vervangen. Ga hier niet op in want een bank zou zoiets nooit vragen!

Lees verder

 

14 juni 2016

Een wagen huren in het buitenland: 6 aandachtspunten

Meer en meer mensen huren een wagen in het buitenland. Ze vertrekken met het vliegtuig of met de trein en huren een wagen ter plaatse.

Waarop moet men letten wanneer men een wagen huurt in het buitenland? Hieronder halen wij een zestal punten aan die uw volledige aandacht verdienen.

Lees verder

 

03 mei 2016

Hoe werkt betalen met uw kredietkaart?

Een kredietkaart is een handig middel om te betalen in de winkel, op restaurant, op reis … of om online een aankoop te doen, concert- of theatertickets te bestellen, of een hotel en een vlucht te boeken. Afhankelijk van het soort transactie, verloopt de betaling volgens een andere procedure. Hoe gaat betalen met uw kredietkaart juist in zijn werk?

Lees verder

 

13 Apr. 2016

Een ongeval met een buitenlander? Wat nu?

Geen paniek…
Indien u in een ongeval verzeild raakt met een buitenlander, zou u op dezelfde manier moeten worden vergoed als bij een ongeval met een Belg. Wees echter geduldig en vergeet niet om zo veel mogelijk informatie te verzamelen (kentekenplaat, naam en gegevens van de verzekeringsmaatschappij van het buitenlandse voertuig, ...).

Lees verder

 

04 Apr. 2016

Huis tussen 5 en 10 jaar oud verbouwen duurder sinds februari 2016

Uw huis is ouder dan 5 jaar maar jonger dan 10? Dan wordt renoveren, verbouwen en schilderen jammer genoeg duurder: de btw steeg op 12 februari 2016 namelijk van 6 naar 21%, zowel op materialen als werkuren.

21% btw en niet langer 6%: jammer, maar helaas
Uw woonst is een privéwoning tussen de 5 en 10 jaar oud en u denkt aan een renovatie of verbouwing: een extra kinderkamer of badkamer, een garage, een nieuw dak of gewoon maar schilderwerken. ...

Lees verder

 

22 mrt. 2016

Moet mijn bromfiets een nummerplaat dragen?

Sinds 31 maart 2014 is de inschrijving van nieuwe bromfietsen en lichte vierwielers verplicht. Deze bromtuigen moeten een nummerplaat dragen als ze op de openbare weg komen. Als gevolg van het KB van 18 november 2015 moeten alle nog niet ingeschreven bromfietsen een kentekenplaat krijgen ten laatste op 11 december 2016.

Lees verder

 

22 mrt. 2016

Historisch lage rentevoeten voor woonkredieten: hèt moment om uw lening te herfinancieren!

Het zal u ongetwijfeld ook niet ontgaan zijn dat de tarieven voor woonkredieten momenteel historisch laag zijn.

Gezien de huidige marktsituatie is het misschien wel interessant om uw huidig woonkrediet onder de loep te nemen en te kijken of een herfinanciering te overwegen is. Want niemand betaalt graag meer dan nodig.

Daarom willen wij vrijblijvend eens kijken of een herfinanciering voor u interessant zou zijn.

Lees verder

 

01 feb. 2016

Kentekenplaat voor bromfietsen

Sinds 31 maart 2014 moeten alle nieuwe bromfietsen die in België in het verkeer worden gebracht, worden ingeschreven. Voortaan geldt deze verplichting ook voor de bromfietsen en lichte vierwielers aangeschaft vóór 31 maart 2014.

Vanaf 11 december 2015 moeten alle bromfietsen en lichte vierwielers die in België aan het verkeer deelnemen, verplicht een kentekenplaat dragen. Hiertoe zal er gedurende een jaar een regularisatieprocedure worden opgestart.

Lees verder

 

22 jan. 2016

Veilig bankieren - Op pc, laptop, smartphone, tablet, ...

Bij AXA Bank zijn we er altijd voor u. Maar we geven u ook de vrijheid om zelf te bankieren. Dit kunt u doen via verschillende kanalen en toestellen. Wij zorgen ervoor dat het zo veilig mogelijk verloopt. Hier leggen we uit hoe we dit aanpakken en wat het voor u betekent.

Waarmee kunt u zelf bankieren? Wat kunt u zelf doen om veilig te bankieren?
Lees verder voor een andere op deze en tal van andere vragen ...

Lees verder

 

15 jan. 2016

Sparen voor beginners

Een goedgevulde spaarrekening: een onmogelijke opgave? Elke maand een flink bedrag aan de kant zetten is ook niet zo vanzelfsprekend.

Soms zijn er onvoorziene kosten, soms geeft u meer uit dan u van plan was. Maar er zijn heel wat manieren om het uzelf makkelijk te maken. Onze tips om meer en beter te sparen.

Lees verder

 

08 jan. 2016

Nieuwe phishing e-mails: enkele tips

Sinds de lancering van de nieuwe homebanking doen er opnieuw een aantal phishing mails de ronde. Deze valse e-mails, die zogezegd uit naam van AXA Bank verstuurd worden, hebben als doel om vertrouwelijke informatie los te krijgen.

Vele van onze klanten hebben deze mail ontvangen en gerapporteerd. Lees verder voor een voorbeeld van een recente phishing e-mail. ...

Lees verder

 

06 jan. 2016

Uw bedrijfsvoertuig: een rijdend visitekaartje

Voor een kleine zelfstandige of kmo is reclame vaak een zware kost. Hebt u een bedrijfsvoertuig, dan is autoreclame een goedkope manier om uw zaak te promoten.

Afhankelijk van hoe vaak u erin rondrijdt, kunt u een grote hoeveelheid potentiële klanten bereiken. Essentieel is natuurlijk dat uw reclame opgemerkt wordt én een positieve indruk maakt. ...

Lees verder

 

1 2 3 4