X

Een vraag?
Bel ons:
03/776.53.91

Home > Praktisch > Acties > Actie budget plus

Actie gratis Kinepolis filmtickets bij elke nieuwe budget plus

Actie georganiseerd door Key Finance bvba, Grote Markt 56, 9100 Sint-Niklaas FSMA nr. 113744 A-cB – RPR Gent Afd. Dendermonde 0561.726.010


Artikel 1: Omschrijving actie

Deze actie voorziet 1 Kinepolis 2D-filmtickets bij activering van een nieuwe budget plus (kredietlijn) op een zichtrekening op 1 naam of 2 Kinepolis 2D-filmtickets bij activering van een nieuwe budget plus (kredietlijn) op een zichtrekening op 2 namen.
De actie is enkel geldig voor de zichtrekeningen die gedomiciliëerd zijn bij het AXA Bankagentschap Barrie Finance (Key Finance bvba).
Alleen actieve zichtrekeningen met loon- of inkomstendomiciliëring komen in aanmerking voor de actie. De loon- of inkomstendomiciliëring dient reeds op de zichtrekening aanwezig te zijn.

De budget plus dient minimum voor een periode van een jaar actief te blijven.

De actieperiode loopt van 12/01/2017 tot 31/04/2017, of zolang de voorraad strekt. Zichtrekening die bij start van deze periode reeds over een budget plus beschikken, komen hiervoor niet in aanmerking. Ook niet wanneer deze budget plus wordt opgezegd en opnieuw aangevraagd.

Meer info over een budget plus vindt u terug op de website van AXA Bank.


Artikel 2: Voorwaarden actie

Alleen natuurlijke personen komen in aanmerking voor deze actie. Zowel bestaande als nieuwe klanten. Personeelsleden van Key Finance bvba en hun gezinsleden die op hetzelfde adres wonen, komen niet in aanmerking voor deze actie.


Artikel 3: Algemene bepalingen

De klant ontvangt na het ondertekenen van de documenten voor de aanvang van de budget plus ten laatste binnen de 2 weken de filmticket(s). De filmticket(s) is (ijn) geldig in alle Kinepolis Bioscopen.